Ferrandi, Chocolate

Recipes and techniques from the Ferrandi school of culinary arts

de

,

Éditeur :

Flammarion


Paru le : 2019-10-09



eBook Téléchargement , DRM LCP 🛈 DRM Adobe 🛈
20,99

Téléchargement immédiat
Dès validation de votre commande
Ajouter à ma liste d'envies
Image Louise Reader présentation

Louise Reader

Lisez ce titre sur l'application Louise Reader.

Description
A complete course in the art Of baking with chocolate from The “harvard of gastronomy” Savor the culinary savoir-faire of ferrandi paris, The world-renowned cooking school Tempering and coating, ganaches and truffles, puff pastry and candy, chocolate ribbons and other decorative flourishes—this essential reference reveals 42 fundamental techniques to master cooking with chocolate, explained step by step through text and more than 250 photographs. From the classics—chocolate mousse, custard tart, éclairs, profiteroles, macarons—to celebration cakes and sophisticated plated desserts, this volume presents 76 recipes for all occasions, from quick desserts to festive specialties, for the home chef and experienced professional alike.
Pages
307 pages
Collection
n.c
Parution
2019-10-09
Marque
Flammarion
EAN papier
9782080204066
EAN PDF
9782081506800

Informations sur l'ebook
Nombre pages copiables
0
Nombre pages imprimables
0
Taille du fichier
85606 Ko
Prix
20,99 €
EAN EPUB
9782081506794

Informations sur l'ebook
Nombre pages copiables
0
Nombre pages imprimables
0
Taille du fichier
134216 Ko
Prix
20,99 €

Suggestions personnalisées