Membranes for Food Applications

Membranes for Food Applications

de

, ,

Éditeur :

Wiley-VCH


Collection :

Membrane Technology

Paru le : 2010-11-29



eBook Téléchargement , DRM LCP 🛈 DRM Adobe 🛈
Lecture en ligne (streaming)
196,76

Téléchargement immédiat
Dès validation de votre commande
Ajouter à ma liste d'envies
Image Louise Reader présentation

Louise Reader

Lisez ce titre sur l'application Louise Reader.

Description
Edited by an internationally recognized leader in the field, this third volume in the series represents the complete reference to membrane processes in the food industry. The handbook adopts a highly practical approach to this hot topic, combining the hands-on experience of the expert authors involved. They provide chapters devoted to such varied applications as dairy fractionation, electrodialysis, pressure-driven membrane processes in alcoholic beverages, membrane emulsification, contactors and bioreactors, as well as membranes for food packaging.
Pages
264 pages
Collection
Membrane Technology
Parution
2010-11-29
Marque
Wiley-VCH
EAN papier
9783527314829
EAN PDF
9783527631391

Informations sur l'ebook
Nombre pages copiables
0
Nombre pages imprimables
264
Taille du fichier
5847 Ko
Prix
196,76 €
EAN EPUB
9783527641581

Informations sur l'ebook
Nombre pages copiables
0
Nombre pages imprimables
264
Taille du fichier
7404 Ko
Prix
196,76 €