How Baking Works

Exploring the Fundamentals of Baking Science

de

Éditeur :

Wiley


Paru le : 2007-08-13



eBook Téléchargement , DRM LCP 🛈 DRM Adobe 🛈
Lecture en ligne (streaming)
28,85

Téléchargement immédiat
Dès validation de votre commande
Ajouter à ma liste d'envies
Image Louise Reader présentation

Louise Reader

Lisez ce titre sur l'application Louise Reader.

Description
This book takes the future pastry chef and baker through the major ingredient groups, explaining how sweeteners, fats, milk, leavening agents, and other ingredients work. New to the edition, the book provides expanded end-of-chapter exercises and lab experiments to reinforce concepts. It features in-depth coverage of the ?whys? of baking, taking students beyond the basic techniques. Its ingredient-oriented approach explains how sweeteners, fats, leavening agents, and other ingredients work, and applies that knowledge to food products.
Pages
416 pages
Collection
n.c
Parution
2007-08-13
Marque
Wiley
EAN papier
9780471747239
EAN PDF
9780470164792

Informations sur l'ebook
Nombre pages copiables
0
Nombre pages imprimables
416
Taille du fichier
6687 Ko
Prix
28,85 €
EAN EPUB
9780470314067

Informations sur l'ebook
Nombre pages copiables
0
Nombre pages imprimables
416
Taille du fichier
9953 Ko
Prix
34,18 €

Suggestions personnalisées